Aantal deelgenomen scholen: 142

Aantal deelnemers: 328

Cesuur: ≥ 78%

De 17 finalisten worden persoonlijk uitgenodigd voor de finale die doorgaat van 30 april 2022 aan de VUB. Voor meer info over de finale en de finalisten, klik hier.
 

(Klik op de grafiek om te vergroten)

  

(Klik op de grafiek om te vergroten)

  

(Klik op de grafiek om te vergroten)

Aantal deelnemers: 300
Gemiddelde score: 54,2%
Standaard afwijking: 13,4
Minimum score: 15%
Maximum score: 92,5

 

Aantal vijfdejaars: 28
Gemiddelde score: 58,6%
Standaard afwijking: 12,9
Minimum score: 31,7%
Maximum score: 79,2%

 

Aantal deelnemers: 272
Gemiddelde score: 53,7%
Standaard afwijking: 13,4
Minimum score: 15%
Maximum score: 92,5%

  

Activiteit

Dit schooljaar kan de "DoeChemie" activiteit niet doorgaan omwille van de corona maatregelen. Normaal wordt deze activiteit georganiseerd in samenwerking met Koninklijke Vlaamse Chemische Vereniging (KVCV).
  
  

Vragen en oplossingen

Om de vragen met de bijhorende oplossingen van vorige en deze edities te raadplegen, neem een kijkje in onze vragenbank.

Tijdens de verschillende rondes wordt volgend materiaal ter beschikking gesteld: periodiek systeem en de nuttige gegevens.

 

Info vooraf aan de tweede ronde

Wanneer:     23 februari 2022, starten kan tussen 13.30 en 14.30. Eens gestart is de duurtijd 2,5 uur.
Locatie:       omwille van de coronamaatregelen → ONLINE afname op school. 

De tweede ronde bestaat dit schooljaar uit 30 meerkeuzevragen en geen open vragen. Deze vragen worden online via een internet toepassing beantwoord. 

Voor de online afname verwijzen we naar de werkwijze van de eerste ronde. Klik hier voor meer info
 

Deelname

De 328 beste deelnemers van de eerste ronde werden toegelaten tot de tweede ronde. Zij ontvangen felicitaties van Frank Deboosere.

De leraren kregen een bericht van wie zich plaatste. Zij duiden aan in de "leraarmodule" (inloggen rechtsboden op onze website met toegangscode) of hun leerlingen al dan niet deelnemen aan deze tweede ronde en dit vóór 14 februari 2022.

Alle communicatie in verband met de tweede ronde verloopt via de schoolverantwoordelijke chemie. Zij ontvangen een paar dagen voor de tweede ronde de instructies over hoe zij onder andere de URL's kunnen downloaden voor hun leerlingen. Deze URL's en de werkwijze bezorgen zij aan hun deelnemers.

Wanneer de resultaten beschikbaar zijn worden de vakverantwoordelijken per e-mail verwittigd. In het resultatenoverzicht wordt ook aangegeven wie toegelaten wordt tot de finale.

   

Sfeerbeeld editie 2021
 
GO! Atheneum Tienen
GO! Atheneum Tienen

Klik op de foto om te vergroten.