Tijdens de plechtige proclamatie van de Vlaamse Olympiades voor Natuurwetenschappen wordt de eindrangschikking van de finalisten van de Vlaamse Biologie Olympiade, de Vlaamse Chemie Olympiade, de Vlaamse Fysica Olympiade en de Vlaamse Geografie Olympiade bekend gemaakt en wie van hen Vlaanderen zal vertegenwoordigen in Kazachstan (biologie), Saoedi Arabië (chemie), Georgië (fysica) en geografie (Ierland).

Eveneens wordt aan de 30 besten van de tweede ronde van de Junior Olympiade Natuurwetenschappen een gouden, zilveren of bronzen medaille uitgereikt.

Ook dit schooljaar komen de scholen opnieuw in aanmerking voor de eervolle vermelding "OlympiadeSchool Natuurwetenschappen" wanneer ze voldoen aan de criteria. Klik hier om er meer over te vernemen.

Dit schooljaar vindt de proclamatie plaats op zondag 26 mei 2024 om 15 uur in de aula Rosalind Franklin van de KU Leuven, Celestijnenlaan 200 te Heverlee. 

Parkeren in het parkeergebouw imec-KU Leuven - Kapeldreef Heverlee - dagcode is 15666# (openen bareel). Gebruik deze code ook bij het verlaten van de parking.

Klik hier om het plan van de campus te bekijken. 

 

Voor de uitnodiging klik hier.

Onze meter Jacotte Brokken en peter Frank Deboosere hebben al toegezegd. 

         

 

Frank Beboosere zal een lezing houden. Hij zal spreken over "Enkele recente ontwikkelingen in de klimaatwetenschappen".

  

Tijdens de proclamatie worden er foto's genomen die worden gepubliceerd.
Indien u dit niet wenst, gelieve vóór aanvang iemand van de organisatie te contacteren. Zo kunnen we dit doorgeven aan de fotograaf.

 

Inschrijven deelname proclamatie