Tweede ronde Vlaamse Fysica Olympiade op 19 februari 2014 van 15 tot 18 uur.

Resultaten informatie

De schoolverantwoordelijken kunnen vanaf 25 februari 2014 de resultaten van hun leerlingen opvragen door zich op de website aan te melden met de reeds eerder ontvangen toegangscode. In hun overzicht wordt aangeduid wie toegelaten wordt tot de finale.

Aantal geplaatste deelnemers: 364

Effectieve deelnemers: 335 

Aantal deelnemende scholen: 133

Cesuur: 87.5% voor effectieve finalisten en 86.7% voor reserve finalisten. Dit maakt 12 effectieve finalisten en 7 reserve finalisten.

Overzicht finalisten: klik hier om de namen te raadplegen.

De finale gaat door op zaterdag 26 april 2014. Zij worden persoonlijk uitgenodigd voor de stagedagen ter voorbereiding van deze finale en de finale zelf. De eerste stagedag gaat door aan de UHasselt op zaterdag 1 maart 2014. Voor bijkomende informatie en de andere stagedagen, klik hier.

(Klik op de grafiek om te vergroten)

      
Gemiddelde score 63,3%
   
Standaard afwijking     13,9
   
Minimum score 28,3%
   
Maximum score 96,7%
   
Aantal deelnemers 335

 

Vragen en Oplossingen

Het comité van de Vlaamse Fysica Olympiades stelt enkel de antwoorden van de tweede ronde ter beschikking. Deze kunnen hier worden opgevraagd na de tweede ronde.

In de wedstrijdbrochure kunt u de te kennen leerstof voor de tweede ronde terugvinden.

  

Deelname

In totaal behaalden 364 leerlingen de cesuur van 77%. Hun leraren bevestigen hun deelname aan de tweede ronde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dit vóór 1 februari 2014.

Alle communicatie in verband met de tweede ronde verloopt via hun schoolverantwoordelijke fysica. De uitnodigingen met de exacte locatie waar de proef doorgaat worden begin februari naar hen verstuurd per e-mail.

De schoolverantwoordelijken fyscia kunnen door aan te melden op deze website onder de knop "Inloggen" (op de home page) zien wie zich plaatste en wat de individuele scores zijn van hun leerlingen. (Graag een seintje wanneer de locatie niet correct is.)

 

Locaties

Klik hier om de verschillende locaties te raadplegen.