Info vooraf aan de tweede ronde

Wanneer:     9 februari 2022 van 14 tot 17 uur

Locatie:        UAntwerpen, VUB, UGent, UHasselt, KU Leuven en KU Leuven Kulak (de exacte locaties worden later medegedeeld)
 

De tweede ronde bestaat uit 30 meerkeuzevragen met 4 alternatieve antwoorden waarvan slechts één juist is.

Voor meer info over deze ronde, klik hier.

 

Deelname

De +/- 360 beste deelnemers van de eerste ronde worden toegelaten tot de tweede ronde. De leraren krijgen een bericht van wie zich plaatste en schrijven hun leerlingen in voor deze ronde via de website door in te loggen op de "leraarmodule" (op onze website rechts boven) met hun toegangscode.

Volgende zaken moeten worden in orde gebracht:

  1. Ingave e-mailadres van zijn/haar leerling(en). Zo kan onze peter Frank Deboosere hen feliciteren.
  2. Verifiëren de aangeduide locatie waar de leerling zal deelnemen → locatie kan na afsluiting inschrijvingen tweede ronde niet meer worden gewijzigd.
  3. Vóór 1 februari 2022 aanduiden of een leerling al dan niet zal deelnemen.

Alle communicatie in verband met de tweede ronde verloopt via de schoolverantwoordelijke fysica. De uitnodigingen met de exacte locatie waar de proef doorgaat worden tijdig verstuurd naar hen per e-mail. Zij bezorgen dit aan hun leerlingen.

Wanneer de resultaten beschikbaar zijn worden de vakverantwoordelijken per e-mail verwittigd. In het resultatenoverzicht wordt ook aangegeven wie toegelaten wordt tot de finale.

  

Vragen en oplossingen

Klik hier voor de te kennen leerstof.

De wedstrijdvragen van de tweede ronde worden niet vrijgeven. De antwoorden worden wel gepubliceerd. Deze kun je opvragen door hier te klikken.

 

Activiteit

Indien de coronapandemie geen maatregelen oplegt, organiseren wij voor de leerlingen die zich plaatsen voor de tweede ronde een VIP-bezoek aan het Planetarium te Brussel (max. 170 deelnemers). 

Vooraf inschrijven is noodzakelijk. De betrokken leerkrachten ontvangen tijdig de instructies.

 

Sfeerbeeld editie 2021
 
't Saam Campus Sint-Aloysius Diksmuide
't Saam Campus Sint-Aloysius
Diksmuide
 
Stedelijke Humaniora Dilsen
Stedelijke Humaniora
Dilsen

Klik op de foto om te vergroten.